i do i don't

tensi, murung, tertekan, suram, itu yg aku rase skang. aku mmg suke mencarut. kalau aku marah mcm2 keluar dr mulut aku. and you, if you're reading this, keep reading. this post is for you to read. aku kalau marah kau kalau boleh aku nak bg kau sakit hati blik. sbab aku jauh lg sakit. kau xtau macam mane rase nye. sebab tu kau boleh buat kat aku. aku tgh lmbat nak pg klas kau msg2 aku, miscall2 aku sampai aku blas. contoh perbualan:

aku: kejap kejap, da lmbat nih nk gi klas nih, japgi call.
kau: ala kejap la nak ckp nih.
aku: msj la senang. *letak*
(kau call blik)
aku: kejap lew(begegas kemas barang)
kau: alaa awk nih biler tah nak ade mase ngan saye.
(pdhal mlm td da msj, pastu aku baru bgn tido, trus siap gi klas, da lmbat)

then kau call lg, kau msg byk2, kau call lagi, kau msg byk2, ape yg penting sgt kau nak ckp?? pdhal nak ckp bende mengarut, asalkan aku layan kau, bg kau puas hati.

biler kat kolej, penat, panas, rimas, same jugak, kau call, msg2, smpai aku layan. dgr mcm kat dlm kelas baru kau letak. kalau tak mesti kau ckp "tak habes2 ngan mbr!!" butoh. abes aku kat kolej nak lepak ngan sape? pompuan yg kau da kenal, yg kau penah tegur kat myspace dan yg kau tau aku xmungkin ade pape ngan die pon kau tuduh. kau xpecaya kat aku.

kdang2 kite baru lepas keluar, pastu mlm tu aku lepak ngan mbr aku, pun kau akan ckp "tak habes2 ngan mbr!!" butoh. biler begaduh dlm phone, betekak je mesti kau kalah, kau xpenah nak bgtau ape salah aku, sebab aku xbuat salah, sebab tak layan kau kau nak crik point nak gaduh ngan aku.

da lame beb mcm nih. aku da bg kau chance supaya kau tak buat lg. kau janji. tp kau buat jgak. kali ni mmg aku panas, aku terasa nak tumbuk muke kau, nak bunuh kau, so aku bebas dr kau, aku da xnak teseksa, lg satu, kalau aku xde kau cal mbr2 aku! pukimak! kau tau x tindakan kau tu akan menyebabkan orang xsuke kat kau!! aku pon da benci nak mampos kat kau. sebab tu aku maki hamun kau ngn family kau supaya nanti kau benci aku! kau nak break dgn aku! tp aku xpuas hati. seksa jiwa raga aku lg byk. lg pedih! nak pecah dada aku sebab xtahan perangai kau yg mendesak gila babi! aku xpenah jumpe orang mcm kau! kau call mbr aku berpuluh2 kali. fon aku xyah ckp ar, rekod paling byk 101 miscall dlm mase 3-4 jam. omg! can u just give me some fucking room?! some space for me!!?

bnyak lg bende aku xpuas hati dgn kau tp aku xdpt nak pk skang. sial lah.




5 comments:

riffyness said...

x tau nk ckp cne..x tau nk mule kt mne sy mcm da x boleh pk ape2..sy dah serabuk sy sunyi tnpa awk..sy tersekse..jd x tentu arah tp sy tau awk lg tersekse..sy tau sy da bnyk lukekn hti awk..sy tau sy bnyk susah kn awk sy menyesal..menyesal teramat sagt.. sy btol2 menyesal!!! tp sy terlmbt..but sy berharap awk bg sy peluang..sy mntk maaf..maafkn sy.. maafkn sy..plis maafkn sy...jgn buang sy dri hdup awk..give me a chance..plis..im really2 sory for making u feel like that. isk isk i mish u sooo damn much!

Hanya Iera said...
This comment has been removed by the author.
eja said...

pehal la korg nih..hari2 pon gado.pastu baik.pastu gado....aku hantuk dua2 kang....hehehe....dah la tuh.rimas mak!!!

Hanya Iera said...

ko tuley kew... aku yg tuley ney?

ejadness said...

hahah
same enn
aku da bace blog ko