dream terror



aku baru je mimpi something yg agak menyakitkan jiwa. aku mimpi isteri aku curang ngan laki laen. and aku nmpak perbuatan dorang. aku sampai nk bunuh dorang. tp dlm mimpi aku cam lemah gila. nak tumbuk pon lembik. mamat tu mmg kuat la kan. sial betul. isteri aku ni plak die bleh ikut mamat tuh. sial. watak isteri tu dilakonkan oleh riffy. menakutkan doh! i dont want my marriage to be like that. hell no. i'll rip their head off their body and burn their organs. slowly.





hahahahah >:)

heart breaking is easy




kenapa? kenapa? kenapa? kenapa hidup aku nih macam sial? aku berkelakuan sikit punya baek nak amik hati korang. ni yang aku dpt. korang memang sengaja! ape salah nye pilihan aku! better and cheaper than ur choices. tiap2 hari aku bgtau pilihan hati aku. aku buat wallpaper pc. aku tunjuk yg mane satu aku nak. korang tau yg aku pilih tu mmg bagus. tp korang taknak aku pkai yg tuh. sebab korang sengaja taknak sebab korang igt aku tak layak pakai yang tu. instead. ko pilih yg aku mmg aku tak nak dr awal. dah la harga macam sial! yg aku bg tu lg murah! lagi bagus! aku tak paham! ape yang betul sgt tentang korang! aku da tanye 3 orang. sume orang kate keputusan korang bodoh! otak kuno! benda skarang da murah! nak compare ngan orang laen. compare plak dgn orang dulu2. compare la dgn orang sekarang. compare dgn orang terdekat aku. kawan2 aku. yg aku mintak ni yang paling bodoh la aku rase! tp ko nak jugak pilihan kau! kepala BAPAK kau la. kali ni aku cukup2 terkilan. terluka. aku nak koyak je dada aku nih. aku da lost hope ngan korang. wutever lah.

BABI

new moon


video

i can't wait for this!